"Do it Right"

Un Concept Practic Pentru Durabilitate in Termo Hidroizolatii Terase

Termo-Hidroizolatii Terase Fara Reparatii Timp De Peste 35 De Ani 

Ce Este "Do it Right" 

"Do It Right" este un proiect open source, pentru invatarea celor mai bune practici pentru durabilitate. Prin informatiile acumulate, proiectele dvs. devin durabile, nemaifiind necesare nici un fel de reparatii timp de peste 35 de ani. 

Alternativ, schema "Hidroizolatii Pas cu Pas" va ajuta sa anticipati costurile si alte lucrari premergatoare sau ulterioare, pentru finalizarea proiectelor de termo hidroizolatii terase circulabile.

Cum Functioneaza "Do it Right"

Stabiliti cu exactitate necesitatiile dvs. Alegeti cu mare atentie tipul de materialele. Aflati cat mai multe informatii despre solutii, despre detaliile la inchideri si despre compatibilitare si produse. Faceti comparatii la:

Do it Right

Termo Hidroizolatii Terase

"Pentru o Viata"

Intelegem importanta informatiilor si a sfaturilor tehnice inaintea de luarea deciziilor. "Do it Right" pune la dispozitia dvs. informatii necesare atingerii scopului de mai sus mentionat. 

Membrane Bituminoase

Izolatii Termice

Informatii Suplimentare ?

Ajutor Pentru "Do it Right"

Pentru Asociatiile de Propietari dispunem de un Plan de Finantare Dedicat. Astfel prin "Do it Right" se evita reparatiile din 5 in 5 ani la lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile si se reduc cheltuielile chiar si cu 75%.

Adesea dupa 3 ani de zile de la reabiltare termica a blocurilor, lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile cedeaza. Iata cateva cauze comune de aparitie a infiltratiilor. 

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii terase circulabile    Reparatii hidroizolatii terase