Hidroizolatii Terase Circulabile si Balcoane

Solutii Durabile de Hidroizolatii Terase Circulabile, Fara Refaceri Timp de 35 ani.

Hidroizolatii Terase Circulabile si Balcoane cu IkoPowergum 4 T MMP.

O terasa circulabila, presupune in primul rand existenta unei hidroizolatii

sigure si foarte performanta. Izomag Construct executa lucrari de hidroizolatii terasele circulabile si balcoane cu membrane bituminoase APP.

 

Fiind de o calitate mult superioara fata de celelalte membrane, aceasta va ofera hidroizolatii terase durabile pe perioade ce depasesc 25 de ani. Ulterioarele interventii vor fi foarte costisitoare. 

Pentru a adauga plusvaloare caminului dvs, puteti transforma terasa dumneavoastra in terasa circulabila la costuri relativ foarte mici. In cazul instalarii unui sistem de dale pe inele EH 20 Eterno Ivica, peste lucrarile de hidroizolatii terase circulabile veti avea de o serie avantaje, pe care nu le-ati fi avut la una finisata in mod traditional (cu gresie, granit sau altele).

Usor de montat si de intretinut, inelele EH 20 Eterno Ivica, protejeaza lucrarile de hidroizolatii terase circulabile sau de termo hidroizolatii terase circulabile,

importiva actiunilor negative ale fenomenelor meteorologicee extreme, ducand si la dublarea duratei de viata a intregii lucrari de hidroizolatii terase. Inelele EH 20 sunt rezistente la temperaturi de pana la - 40 grade C.

In timp, posibilitatea de a schimba dalele, de a monta sisteme de dejivrare, diferite cabluri electrice, sau diferite instalatii si echipamente, fac ca acest sistem pentru lucrarile de hidroizolatii terase circulabile, sa fie o solutie foarte eficienta. Creeaza si un aspect placut si nu perimte stagnarea apei pe terasa dvs.

Hidroizolatii terase

 

Inelele EH 20 Hidroizolatii Terase Circulabile

Protectie fonica si termica pentru toate lucrarile de hidroizolatii terase circulabile / termo hidroizolatii terase circulabile.

Hidroizolatii Terase - Servicii Conexe
HIDROIZOLATII TERASE NECIRCULABILE

 

Hidroizolatii terase necirculabile cu membrane bituminoase cu armatura

compozita. Sisteme monostrat de hidroizolatii terase necirculabile.

HIDROIZOLATII TERASE
VERZI

 

Hidroizolatii terase verzi cu membrane bituminoase antiradacini de 4 mm. Special create pentru siguranta unei hidroizolatii terase verzi. 

HIDROIZOLATII TERASE
DE LA A LA Z

 

Servicii complementare lucrarilor de hidroizolatii terase. Decopertare si inlaturare gresie, transport la groapa de gunoi, turnare sapa de panta, etc

Hidroizolatii Terase Circulabile in Bucuresti

Contact Izomag Construct

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii terase circulabile    Reparatii hidroizolatii terase

Brosuri Hidroizolatii Terase

Catalog
PRODUSE
Hidroizolatii
Izomag Construct
e-Book
Izomag Construct