Termo-Hidroizolatii Terase cu PIR 

O Grosime Mica de Izolatie Termica, un Confort Termic Mare pentru Dumneavoastra.

Termo hidroizolatii Terase cu Powerdeck F, Enertherm MG si Bachl.

Izolatie termica PIR pentru toate componentele cladirilor.

Există materiale de izolatii termice pentru termo hidroizolatii terase cu o valoare de izolatie diferita. Unele au un comportament mai bun la foc, altele mai putin. Există materiale de izolatii termice cu o rezistenta la presiune excelenta; altele sunt foarte ușoare și sunt ușor de instalat. Unele dintre ele sunt impermeabile, în timp ce altele nu.
- Care sunt criteriile in alegerea materialelor de izolatii termice pentru lucrarile de termo hidroizolatii terase?
Ceea ce trebuie sa alegeti cu adevărat este o combinație a tuturor acestor avantaje, un material de izolatii termice care sa intruneasca toate aceste calitati. Panourile din PIR, sunt alegerea ideala si eficienta pentru lucrarile de izolatii termice PIR sau de termo hidroizolatii terase cu PIR.

Sistemele de termo hidroizolatii terase sunt deseori proiectate în scopul minimizării costurilor cu incalzirea. Cele proiectate corect, reduc pierderile de căldură chiar si cu 90 %. Iata cateva criterii de alegere a izolatiei termice.

Panourile de izolație termica PIR Powerdeck F si Bachl sunt potrivite pentru o varietate de aplicații de izolații termice sau termo hidroizolatii terase si acoperișuri in sisteme de terasa sau acoperiș cald, pe beton, tabla sau lemn. In lucrarile de termo hidroizolatii terase PIR, membranele sunt aplicate direct pe ele. O parte integrantă a acestui sistem de izolatii termice PIR, este eliminarea stratului de control al vaporilor. Astfel, sistemul de termo hidroizolatii cu izolatii termice PIR, evită riscurile de condensare prin menținerea unei temperaturi constante.

Disponibile într-o gamă largă de grosimi, panourile PIR utilizate la termo hidroizolatii terase sau izolatii termice, sunt ușor de tăiat și de instalat.

Ca urmare, ar trebui să ne intrebam ce tip de izolatii termice alegem pentru lucrarile de termo hidroizolatii terase și cât timp va fi necesar sa recupaream investitia.

 

Izolatie Termica PIR Pentru Toate Componentele Cladiriilor

Înțelegerea izolării "corecte"înseamnă înțelegerea valorilor R.

 

Izolatia termica este măsurata prin valoarea R, - rezistența la fluxul de căldură. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât capacitatea de blocare este mai buna. Diferite materiale de izolatii termice au capacități diferite de transfer al căldurii, prin urmare alte valori R, conform tabelului comparativ. 

Un factor insemnat al izolatiiei termice PIR, este valoarea coeficientul de transfer termic λ (lambda). Avand valoarea de 0.024 W/mK, izolatiile termice PIR, fata de alte materiale au o mai buna izolare termica . Informatii suplimentare gasiti pe pagina noastra dedicata conductibilitatii termice.

 

Structura celulara inchisa cu excelenta capacitate de izolare termica. Nu se topeste, nu picura si nu degaja fum la ardere. Izolatiile termice PIR, transforma riscul de foc, in istorie.

Izolatia termica PIR
Alegerea Ideala

Concept on line pentru cele mai bune practici pentru durabilitate

Izolatii termice PIR.

Structuri ignifuge.

Izolatie termica PIR 

Brosuri Izolatii Termice
e-Book
Izomag Construct
Panourile PIR
Powerdeck F
Pnaourile PIR
Eurothane Bi 4
Clasificarea Europeana
 Tabel Comparativ
Eficienta Izolatii

Izolatie termica PIR    Termo hidroizolatii terase PIR    Termo hidroizolatii mansarde