Reparatii Hidroizolatii Terase

Reparatii hidroizolatii terase necirculabile cu membrane IKO Powergum 4 T MMP

Există multe avantaje asociate membranelor bituminoase APP de cea mai inalta calitate, pentru reparatii hidroizolatii terase sau de reparatii termo hidroizolatii terase. Aceasta înseamnă o reducere a costurilor in timp, intrucat aceste lucrari de hidroizolatii terase, fac ca propietarii cladirilor sa nu se mai ingrijoreze de aparitia infiltratiilor.

 

Chiar dacă lucrarile de reparatii hidroizolatii terase in sistem monostrat cu membrane bituminoase IKO sau de reparatii termo hidroizolatii terase cu panouri PIR sunt putin mai costisitoare, trebuie sa nu uitam faptul ca acestea ofera o siguranta incomparabila mai mare, in comparatie cu alte lucrari de reparatii hidroizolatii terase.

Poate că cel mai impresionant lucru in lucrarile de  reparatii hidroizolatii terase sau de reparatii termo hidroizolatii terase, este folosirea adezivului bituminos pentru lipirea membranelor bituminoase. Acesta asigura aderenta toala, lipire uniforma in camp si castig de 1 mm in plus de de hidroizolatie.

In cazul lucrarilor de reparatii hidroizolatii terase sau de reparatii termo hidroizolatii terase cu membrane bituminoase, nu pot exista asigurări absolute împotriva scurgerilor sau a infiltratiilor apei, insa cele executate cu membranele bituminoase IKO si cu panourile rigide din PIR, ofera un sistem garantat timp de cel putin 25 de ani.

Este timpul să alegeti membranele bituminoase APP de cea mai inalta calitate, pentru toate lucrarile de reparatii hidroizolatii terase sau de reparatii termo hidroizolatii terase, acoperisuri si fundatii.

Hidroizolatii

Inaintea lucrarilor de reparatii hidroizolatii terase, se presupune efectuarea unui sondaj local, in vederea stabilirii operatiilor de interventie. Rezultatul sondarii decide in mare masura executia de lucrari noi de hidroizolatii terase, de reparatii hidroizolatii terase sau refaceri de termo hidroizolatii terase

Reparatiile locale sau noile lucrari de reparatii hidroizolatii terase / sau de termo hidroizolatii terase, presupun

decopertarea sau nu, a straturilor vechi de hidroizolatii, pana la un suport sanatos. Lucrarile de reparatii hidroizolatii terase le vor face cu membrane bituminoase APP noi si aplicari de ultima generatie.

Efectuarea lucrarilor de refacere, intretinere, mentenanta  si de reparatii hidroizolatii terase - termo hidroizolatii terase si

acoperisuri, este indicat de a se realiza de catre personal specializat, astfel incat, beneficiarul final sa se poata bucura de garantie si de durata de viata a lucrarilor de hidroizolatii terase si acoperisuri.

 

Pentru Asociatiile de Propietari avem programe de finantare pentru reparatii hidroizolatii terase necirculabile, termo hidroizolatii terase necirculabile

Izomag Construct Bucuresti executa lucrari de refaceri / reparatii hidroizolatii terase si termo hidroizolatii terase si

acoperisuri, cu cele mai renumite membrane bituminoase din tara si din Europa. Avantajele si costurile lucrarilor de reparatii hidroizolatii terase sunt de neegalat - conform Tabelului Comparativ.

In cazul lucrarilor de reparatii temo hidroizolatii terase, unde este necesara si inlocuirea izolatiilor termice, panourile din PIR permit eliminarea turnarii sapelor de protectie peste ele, fapt ce duce la usurarea intregii structurii si la reducerea costurile si timpiilor de executie.

Reparatii Hidroizolatii Terase in Bucuresti

Contact Izomag Construct

Brosuri Hidroizolatii Terase

Catalog
PRODUSE
Hidroizolatii
Izomag Construct
e-Book
Izomag Construct
Conceptul 
IKO (Polygum)

Reparatii hidroizolatii terase necirculabile           Reparatii hidroizolatii terase   Hidroizolatii Terase